Shenzhen Jnicon Technology Co., Ltd.

De Technologieco. van Shenzhenjnicon, Ltd.

Professionele Waterdichte Schakelaarsfabrikant

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Shenzhen Jnicon Technology Co., Ltd.

China Shenzhen Jnicon Technology Co., Ltd. certificaten
China Shenzhen Jnicon Technology Co., Ltd. certificaten
AAA+ leverancier, uitstekende mededeling en verkoopsteun, zullen wij zaken opnieuw doen. Speciaal dankzij Carly Lu voor de recente ordeaanpassing. Vriendelijke groeten, Quinton Dan Krynie

—— Quinton Dan Krynie

Hallo Carly, De kabel is ontzagwekkend! Alle geschikte schakelaars, alles is grote kwaliteit en ik ben totaal gelukkig met die orde! Als elke leverancier aangezien u zo professioneel zou zijn en Jnicon zou mijn baan tweemaal zo veel pret: zijn) Zo nogmaals: Wij zullen al onze toekomst telegraferend orden met jnicon doen en ik ben zeer gelukkig om met u te werken - grote baan.

—— Florian

Dank voor uw hulp aan ons project en geeft ons professionele suggesties, was het zeer goed gebeëindigd. Dank u!

—— Maykon Elias

Jnicon is een professioneel bedrijf en helpt ons om juiste oplossingen, dank voor uw geduld te vinden.

—— Linda

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen Jnicon Technology Co., Ltd.

1 2 3 4 5
Shenzhen Jnicon Technology Co., Ltd. Shenzhen Jnicon Technology Co., Ltd. Shenzhen Jnicon Technology Co., Ltd. Shenzhen Jnicon Technology Co., Ltd. Shenzhen Jnicon Technology Co., Ltd.
Team Het bedrijf toont De productie toont Onze samenwerking Onze tentoonstelling
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Merken : JNICON
Aantal werknemers : 100~200
Jaarlijkse omzet : 5000000-10000000
Opgericht Jaar : 2014
Export pct : 80% - 90%

De Technologieco. van Shenzhenjnicon, Ltd is gespecialiseerd in waterdichte schakelaars, machtsschakelaar en signaal de ontwikkeling van schakelaars het onderzoek en, vervaardiging en verkoop, producten tot 14 reeksen meer dan 1000 verscheidenheden, die wijd in openlucht LEIDENE verlichting, LEIDENE vertoning, mededeling, nieuwe energie, automobiele elektronische toepassingen enz. worden toegepast.

 

Jnicon wordt gevestigd in Shenzhen China, het team van eigen meer dan 200 mensen, 4000 vierkante metersfabriek, varites van testmateriaal van milieu, elektrisch en machines 3 aspecten. Jnicon doet niet alleen povide waterdichte en high-current schakelaars, maar ook biedt de dienst van aangepaste schakelaars en kabelassemblage aan.

 

Jnicon heeft van het van het meer dan 50 puntenuitvinding, gebruiksmodel en ontwerp octrooien tot 2017. Bovendien hebben al onze schakelaars het certificaat van UL, TUV, CCC, van Ce en Rohs-.

wij zijn geëngageerd aan het verstrekken van ontvankelijke, rendabele, efficiënte en betrouwbare logistische oplossing voor onze klanten.

 

Met jaren van ervaring in waterdichte connectortoepassingen, Jnicon-verkopen de schakelaars goed in alle steden en provincies rond populair China, ook aan landen zoals Verenigde Staat, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Nederland, Spanje, Verenigde Arabische Emiraten enz.

 

De beste klantenservice is de sluitsteen hier van verrichtingen in Jnicon. Wij zijn ook welkome OEM en ODM orden, instemmen met het selecteren van een huidig product van onze catalogus, of inroepend hulp voor uw toepassing, kunt u aan ons internationaal verkoopteam over bronbehoeften spreken.

Contactgegevens
Shenzhen Jnicon Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Carly Lu

Tel.: +86 15986694303

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)